Back

ⓘ Motorola V750




                                     

ⓘ Motorola V750

Motorola V750 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 49 x 27 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 65k werna kanthi résolusi 120 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4 ya iku PK Game, Collection Hunter, Ice Hockey & Geoblaster+ Java bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Motorola V750 dipirantèni kodhak CIF. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti 110 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.