Back

ⓘ Motorola C289




                                     

ⓘ Motorola C289

Motorola C289 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 41 x 18 mm déné boboté 89 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3. Motorola C289 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 540 mAh lan bisa kanggo nganti 120 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM. Motorola C289 dipasaraké kanthi werna ireng lan putih.