Back

ⓘ Motorola A768i




                                     

ⓘ Motorola A768i

Motorola A768i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 53 x 21 mm déné boboté 120 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Motorola A768i nggunakaké sistem operasi Linux. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola A768i dipirantèni kodhak CIF. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 780 mAh kanthi nomer sèri 77639 lan bisa kanggo nganti 180 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.