Back

ⓘ Motorola V176




                                     

ⓘ Motorola V176

Motorola V176 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran déné boboté. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 pixel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V176 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 720 mAh lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.