Back

ⓘ Motorola E1060




                                     

ⓘ Motorola E1060

Motorola E1060 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 107 x 53 x 21 mm déné boboté 125 gram. Layaré TFT, 256K werna kanthi résolusi 320 x 240 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku. Motorola E1060 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti nalika standby lan tahan nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.