Back

ⓘ Motorola PEBL U3




                                     

ⓘ Motorola PEBL U3

Motorola PEBL U3 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87.5 x 49 x 22.2 mm déné boboté 105 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola PEBL U3 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 900 mAh lan bisa kanggo nganti 220 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.