Back

ⓘ Panasonic GD92




                                     

ⓘ Panasonic GD92

Panasonic GD92 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118.1 x 40.5 x 16.4 mm déné boboté 77 gram. Layaré monokrom. Panasonic GD92 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 650 mAh lan bisa kanggo nganti 160 jam nalika standby lan tahan 210 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM. Pilihan werna kanggo Panasonic GD92 ya iku gun metallic lan blue.