Back

ⓘ Sharp GX20




                                     

ⓘ Sharp GX20

Sharp GX20 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 95 x 49 x 25 mm déné boboté 102 gram. Layaré CGS, 65K werna kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Sharp GX20 dipirantèni kodhak VGA lan fitur LED flash. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 720 mAh lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.