Back

ⓘ Sharp GX29




                                     

ⓘ Sharp GX29

Sharp GX29 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93.8 x 46 x 20.3 mm déné boboté 92 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Sharp GX29 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 3 jam 40 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.