Back

ⓘ Tokyo Ghoul (film)




                                     

ⓘ Tokyo Ghoul (film)

Tokyo Ghoul ya iku film horor aksi fantasi ila-ila Jepang lan nganggo Basa Jepang kang critané digawé saka seri manga Tokyo Ghoul déning Sui Ishida. Film live-action iki wis dibabar ing Jepang tanggal 29 Juli 2017 kanthi besutan Kentarō Hagiwara. Masataka Kubota dadi paraga protagonis lan Fumika Shimizu maragani minangka Touka Kirishima. Yū Aoi maragani minangka Rize Kamishiro, Nobuyuki Suzuki maragani minangka Kotaro Amon lan Yo Oizumi maragani minangka Kureo Mado.

                                     

1. Plot

Ken Kaneki, kang ora bisa ngupadi manèh urip sawisé patemon kang bebaya karo Rize Kamishiro, sawijining ghoul, ya iku makhluk kang memper karo manungsa kang mburu lan mangan daging manugsa. Sawisé mari, Kaneki ngerteni yen gegara operasi kuwi, dhèwèké owah dadi setengah ghoul, lan kayadene wong akèh, dhèwèké kudu mangan daging manungsa supaya bisa urip. Ing kaanan kang ruwet lan ora duwé arah, dhèwèké dijipuk karo manajer kedai kopi "Anteiku", ya iku Yoshimura lan Touka Kirishima kang ngajari kanggo ngadhepi kauripan anyaré minangka setengah manungsa/setengah ghoul. Yoshimuran lan Kirishima ngajari kepriyé sesambungan karo masarakat ghoul lan ngadhepi pirang-pirang ghoul kang béda golongan, uga diajari cara ngupadi kanggo njaga wadi identitasé saka manungsa liyané.

                                     

2. Paraga

  • Shoko Aida minangka Ryōko Fueguchi
  • Hiyori Sakurada minangka Hinami Fueguchi
  • Shunya Shiraishi minangka Nishiki Nishio
  • Masataka Kubota minangka Ken Kaneki
  • Yo Oizumi minangka Kureo Mado
  • Kenta Hamano minangka Enji Koma
  • Nozomi Sasaki minangka Kaya Irimi
  • Fumika Shimizu minangka Tōuka Kirishima
  • Dankan minangka Hisashi Ogura
  • Yū Aoi minangka Rize Kamishiro
  • Shuntarō Yanagi minangka Renji Yomo
  • Nobuyuki Suzuki 鈴木伸之 minangka Kōtarō Amon
  • Bandō Minosuke II minangka Uta
  • Seika Furuhata minangka Yoriko Kosaka
  • Kunio Murai minangka Yoshimura
                                     
  • Tokyo Ghoul 東京喰種 トーキョーグール Tōkyō Gūru? yaiku sérial manga kang dianggit déning Sui Ishida. Tokyo Ghoul miwiti debut kapisan ing taun 2010, mula bisa