Back

ⓘ Cheongju




Cheongju
                                     

ⓘ Cheongju

Cheongju inggih punika satunggaling nama kutha wonten ing Korea Kidul. Kutha Cheongju punika mapanipun wonten ing sisih kulon, mliginipun wonten ing provinsi Chungcheongbuk-do. Nalika taun 2005, kutha punika dados gadhah penduduk ingkang kathahipun 637.646 jiwa kanthi wiyaripun wewengkon punika 153.3 km². Kutha punika gadhah angka padating penduduk kanthi agengipun 3.840.5 jiwa/km². Kutha Cheongju punika kalebet ibukota ing provinsi punika.