Back

ⓘ Davide Zappacosta




Davide Zappacosta
                                     

ⓘ Davide Zappacosta

Davide Zappacosta ya iku sawijining juru main bal-balan profésional Italia sing main minangka bèg ing Liga Primér Inggris klub bal-balan Chelsea F.C. lan tim nasional Italia.

                                     

1. Karir klub

Karir wiwitan

Zappacosta lair ing Sora, Lazio, Zapacosta gabung karo tim bal-balan pemuda remaja Sora ing taun 1998, ing umur enem taun, minangka juru main striker. Nalika mangsa 2006-2007, dhèwèké dadi juru main timnas ing Sora ing Lazio ing Liga Giovanissimi. Ing taun 2008, dhèwèké pindhah menyang tetangga Isola Liri, melu ing tim ing Campionato Nazionale Dante Berretti ing 20-an, lan wiwit debut senior ing tim kasebut ing kampanye 2009-10; éntuk total 14 caps lan siji gol ing liga.

                                     

2. Atalanta

Ing sasi Januari 2011, Zappacosta gabung karo Atalanta kanthi kesepakatan kepemilikan kanggo biaya transfer € 60.000. Dhèwèké main kanggo Primavera suwéne nem sasi. Dhèwèké metu ing pra-mangsa saka skuad utama.