Back

ⓘ Ashley Williams




Ashley Williams
                                     

ⓘ Ashley Williams

Ashley Errol Williams ya iku pemain bal-balan profésional kang main minangka pemain pertahanan kanggo klub bal-balan Everton F.C. lan minangka kaptèn timnas Wales. Dhèwèké main mligi minangka bèg tengah.

Sawisé metu saka West Bromwich Albion minangka pemain kang ésih enom, dhèwèké main kanggo tim non-liga Hednesford Town sadurungé nyedhak profésional ing Stockport County taun 2003, banjur dadi kaptèn. Ing wulan Maret 2008, dhèwèké disilihaké menyang Swansea City, lan sawisé mbantu dhèwèké menang League One, mlebu kanggo rékor klub £ 400.000. Dhèwèké nglakoni 352 penampilan kanggo Swans, kanthi mencetak 14 gol. Dhèwèké ditulung ing promosi kanggo Liga Premier lan kamenangan ing Final Piala Liga 2013. Ing wulan Agustus 2016, dhèwèké mlebu kontrak telung taun karo klub Liga Primer.

Lair ing Inggris, Williams mèlu kualifikasi kanggo Wales amarga trah katurunan saka mbah kakung ibuné. Dhèwèké miwiti debut kanggo dhèwèké ing Maret 2008 lan wis éntuk luwih saka 70 pertandhingan. Dhèwèké kapten tim ing UEFA Euro 2016 ing ngendi The Dragons mlebu ing semifinal, kalah 2-0 mungsuh Portugal kang dadi pemenang.

                                     
  • Sarah Smith. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Harry Gregson - Williams Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun James
  • Venable. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Ashley Tisdale, Simon Rex, Erica Ash, Darrel Hammond, Bow Wow, lan sanèsipun. Filem
  • minangka Pelayan Seanny Flynn minangka Stacey Dasha Kittredge minangka RoxAnn Ashley Layfield minangka Becky Twitter WTNYTheMovie: Just crocced 5, 000, 50
  • Spirit Award for Best Female Lead. Elizabeth iku adhiné paraga wèdok lang desianer fashion Mary - Kate Olsen lan Ashley Olsen. Empty citation pitulung
  • Zac Efron minangka Troy Bolton Vanessa Hudgens minangka Gabriella Montez Ashley Tisdale minangka Sharpay Evans Lucas Grabeel minangka Ryan Evans Corbin
  • Tomei - Lola Alan Alda - Dan Wanamaker Lauren Holly - Gigi Robert Briscoe Evans - Ted Ashley Johnson - Alexandra Alex Marshall Mark Feuerstein - Morgan Farwell Delta Burke - Eve