Back

ⓘ Tom Davies




Tom Davies
                                     

ⓘ Tom Davies

Thomas Davies ya iku pemain bal-balan profésional Inggris sing main dadi gelandhang kanggo klub Liga Utama Inggris Everton F.C. lan timnas 21 Inggris. Dhèwèké lulusan akademi klub lan debut senior ing April 2016 ing umur 17 taun.

                                     

1. Karir klub

Awal taun

Davies kalebu lulusan akademi Everton, lan gabung ing klub nalika umur 11 taun saka tim Tranmere Rovers. Piyambakipun dados sarjana taun kapisan ing ngajengipun mangsa 2014-15 lan dipunpromosikaken ing taun 21-an ing akhir mangsa kasebut. Davies tetep main kanthi apik ing mangsa 21-an ing mangsa kasebut lan mlebu kontrak profesional pertamané ing tanggal 30 Sèptèmber 2015. Formula sing kurang pas dilakoni nalika dhèwèké diwènèhi tugas debut Liga Perdana déning manajer Roberto Martínez tanggal 16 April 2016, minangka pengganti Darron Gibson ing tetandhingan imbang 1-1 mungsuh Southampton ing Goodison Park. Ing dina akhir mangsa Liga Premier, sasampunipun ngganteni Martínez, Davies miwiti debut kaping setunggal kanggé Everton déning manajer interim David Unsworth kanthi menang 3-0 nglawan Norwich. Dhèwèké éntuk gelar Man of the Match ing pertandhingan kasebut.