Back

ⓘ Jadon Sancho




Jadon Sancho
                                     

ⓘ Jadon Sancho

Jadon Malik Sancho inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Inggris ingkang main bal ing klub Bundesliga Jerman Borussia Dortmund utaminipun dados pemain sayap. Sancho miyos saking tiyang sepuh saking Trinidad lan Tobago.

                                     

1. Karièr klub

Karièr Wiwitan

Sancho nggabung kaliyan Watford wekdal umur pitung taun. Nalika wulan Maret 2015 ing umur 14 taun Sancho pindhah dhateng Manchester City F.C. kanthi béaya £ 66.000 lan mindhak dados £ 500.000 kalebet tambahan. Sancho lajeng saged main kanthi saé ing akadhemi Manchester City lan kalebet salah satunggal saking tigang pemain ing Manchester City. Pangarsaning Klub kasebat Khaldoon Al Mubarak, ngendikaken bilih Sancho badhé dipunlebetaken dhateng tim senior ing Mèi 2017. Nanging prasetyané pangageng Manchester City jebulipun naming lamis, ing musim candhakipun Sancho dipunlégo dhateng klub Bundesliga Jerman inggih punika Borussia Dortmund. Ing Dortmund Sancho lajeng dados juru main inti lan dados andhalanipun Dortmund ing kalih musim kepengker 2018/19 kalihan 2019/20. Ing wekdal punika pawartanipun Sancho dipunlirik déning pinten-pinten klub ing jawi Jerman, kadosta Real Madrid, Barcelona, Mancèster United, lan Liverpool.

                                     
  • Piyambakipun pensiun ing akhir taun 1999. Could Manchester City starlet Jadon Sancho become the player that got away for former club Watford? Peter Bosz vertrekt