Back

ⓘ David Soria




David Soria
                                     

ⓘ David Soria

Lair ing Madrid, Soria rampung saka akadhemi bal Real Madrid. Piyambakipun pindhah menyang Inggris lan ujicoba ing Leicester City, wektu dhèwèké cidra ing dina pisanan; dhèwèké banjur dibuwang déning Birmingham City sawisé enem minggu amarga saka gaji kang kandeg, lan ngrampungaké prosès sidhang ing Stoke City amarga putus asa.

Nalika bali menyang Spanyol, Soria gagal main kontrak ing Real Betis B amarga owah-owahan pelatih, lan ora dianggep cukup kanggo Sporting de Gijón Abelardo Fernández ing Segunda División. Dheweke banjur dilatih ing CD Canillas kanggo njaga fitness, nanging ora nggawé debut kanggo klub; Ing wektu kuwi, dhèwèké uga mikir babagan pènsiyun saka bal-balan.