Back

ⓘ Kabupatèn Pangkajene Kapuloan




                                     

ⓘ Kabupatèn Pangkajene Kapuloan

Kabupatèn Pangkajene Kapuloan iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Pangkajene iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                     

1. Pamaréntahan

Kabupatèn Pangkajene Kapuloan katata sajeroning 12 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  • MaRang
  • Labakkang
  • Bungoro
  • Mandalle
  • Minasa Tene
  • Liukang Tupabbiring
  • Segeri
  • Tondong Talasa
  • Kalukuang Masalima
  • Liukang Tangaya
  • Balocci
  • Pangkajene
                                     
  • Kacamatan Tondong Talasa iku kacamatan ing Kabupatèn Pangkajene Propinsi Sulawesi Kidul. Kabupatèn Pangkajene
  • liya - liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki - - - km² utawa - - - hèktar. - - - Lintang kidul lan - - - Bujur wétan Kabupatèn Kapuloan Selayar ketata sajeroning
  • Enrekang Kabupatèn Gowa Kabupatèn Jeneponto Kabupatèn Luwu Kabupatèn Luwu Wétan Kabupatèn Luwu Lor Kabupatèn Maros Kabupatèn Pangkajene Kabupatèn Pinrang
  • Kaca iki isi pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia.
  • Kabupatèn Bone iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Watampone iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - yane. Jembar wewengkon
  • Kabupatèn Enrekang iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Enrekang iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - yane. Jembar
  • Kabupatèn Soppeng iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Watansoppeng iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - liyané
  • Kabupatèn Bantaeng iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Bantaeng iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - liyané. Jembar
  • Kabupatèn Sidenreng Rappang asring kasingkat Sidrap iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha - - - iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané :
  • Kabupatèn Gowa iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Sungguminasa iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - liyané. Jembar
  • Kabupatèn Maros iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Maros iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané: - - - lan liya - liyané. Jembar wewengkon