Back

ⓘ Kalukuang Masalima, Pangkajene Kapuloan




                                     

ⓘ Kalukuang Masalima, Pangkajene Kapuloan

Kalukuang Masalima iku kacamatan ing Kabupatèn Pangkajene Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Pangkajene

                                     
  • Kabupatèn Pangkajene Kapuloan katata sajeroning 12 kacamatan, - - - désa kalurahan. Kacamatan - kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku: Balocci Bungoro Kalukuang Masalima
  • Kacamatan Tondong Talasa iku kacamatan ing Kabupatèn Pangkajene Propinsi Sulawesi Kidul. Kabupatèn Pangkajene