Back

ⓘ Slamet Haryanto




                                     

ⓘ Slamet Haryanto

Slamet Haryanto yaiku Kepala Dinas Pendidikan dan Kebudayaan Propinsi Jawa Tengah taun 1991. Sadurungé dadi kepala dinas, dhèwèké njabat minangka Bupati Pemalang wiwit taun 1981 nganti 1991. Slamet Haryanto kuwi lulusan sosial politik UGM taun 1963, wiwit lulus sarjana dhèwèké aktif ning Pamaréntahan Boyolali nganti taun 1981. Pancèn kabéh kuwi diwiwiti saka ngisor, saka dadi staf biasa ning kantor Kabupaten Boyolali banjur dadi Bupati ning Pemalang.

Nalika dadi bupati, dhèwèké diarani minangka bupati kang teges lan keras tumrap rakyaté. Mula nalika iku, Kabupaten Pemalang éntuk prestasi akèh. Nanging, bab kuwi ora dadèake Slamet Haryanto bombong, merga kabéh kuwi saka usahané rakyaté lan dhèwèke mung dadi koordinator.

                                     

1. Pendhidhikan

Slamet Haryanto iku Sarjana Muda Sosial Politik UGM Yogyakarta tahun 1963. Lulus sarjana, Slamet Haryanto uga mèlu kursus antarane Kursus Penghijauan, Kursus KB Keluarga Berencana, Kursus Orientasi Pembangunan, Kursus Pertanahan, Kursus Pertanian dan Tarpadnas.