Back

ⓘ Kabupatèn Takalar




                                               

Mangara Bombang, Takalar

Mangara Bombang iku kacamatan ing kabupatèn Takalar, Propinsi Sulawesi Kidul. Kabupatèn Takalar, Sulawesi Selatan.

Kabupatèn Takalar
                                     

ⓘ Kabupatèn Takalar

Kabupatèn Takalar iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Takalar iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                     

1. Pamaréntahan

Kabupatèn Takalar ketata saking 7 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  • Galesong Utara
  • Patallassang
  • Polobangkeng Utara
  • Mappakasunggu
  • Galesong Selatan
  • Mangara Bombang
  • Polobangkeng Selatan
                                     
  • Kabupatèn Pinrang Kabupatèn Selayar Kabupatèn Sinjai Kabupatèn Sidenreng Rappang Kabupatèn Soppeng Kabupatèn Takalar Kabupatèn Tana Toraja Kabupatèn Wajo Kutha
  • Kaca iki isi pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia.
  • Kabupatèn Bone iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Watampone iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - yane. Jembar wewengkon
  • Kabupatèn Enrekang iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Enrekang iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - yane. Jembar
  • Kabupatèn Soppeng iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Watansoppeng iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - liyané
  • Kabupatèn Bantaeng iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Bantaeng iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - liyané. Jembar
  • Kabupatèn Selayar iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Benteng iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - liyané. Jembar
  • Kabupatèn Pangkajene Kapuloan iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Pangkajene iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - yané
  • Kabupatèn Sidenreng Rappang asring kasingkat Sidrap iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha - - - iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané :
  • Kabupatèn Gowa iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Sungguminasa iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - liyané. Jembar
  • Kabupatèn Maros iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Maros iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané: - - - lan liya - liyané. Jembar wewengkon