Back

ⓘ Galesong Lor, Takalar




                                     

ⓘ Galesong Lor, Takalar

Galesong Lor Basa Indonésia: Galesong Utara, iku kacamatan ing Kabupatèn Takalar Provinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Takalar

                                     
  • wétan Kabupatèn Takalar ketata saking 7 kacamatan, - - - désa kalurahan. Kacamatan - kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku: Galesong Selatan Galesong Utara Mangara