Back

ⓘ Srimulat




                                     

ⓘ Srimulat

Srimulat punika priyantun èstri ingkang mandhégani kelompok lawak Srimulat. Kelompok Lawak Srimulat punika kondhang boten namung wonten tlatah Sala nanging ugi wonten laladan sanès, kados ta: Jakarta lan Surabaya. Pelawak-pelawak ingkang kondhang sapunika, limrahipun jebolan Srimulat. Contonipun: Mamik Slamet, Polo, Tarzan lan sanèsipun. Srimulat sampun tilar donya lan kasarekaken wonten pasarean Bonoloyo, Sala.

Kelompok lawak Srimulat:

  • Topan
  • Eko Srimulat
  • Didik Mangkuprojo
  • Triman
  • Leysus
  • Kadir
  • Bambang Gentolet
  • Basuki
  • Asmuni
  • Betet
  • Rohana
  • Bendot alm
  • Gepeng alm
  • Nunung
  • Isye
  • Subur alm
  • Gogon
  • Suroto Suroboyo
  • Pete alm
  • Djudjuk Djuariah
  • Tarzan
  • Susi Sunaryo
  • Tessy
  • Nunuk Murdono
  • Timbul Suhardi
  • Teguh Srimulat
  • George Sapulete
  • Tukul
  • Kardjo ACDC
  • Polo
  • Doyok
  • Blontang
  • Mamiek Prakoso
  • Paul
  • Nurbuat
  • Sofiah
  • Eko Handai-Taulan