Back

ⓘ Papan wisata ing Kabupatèn Indramayu




                                               

Alas Mangrove Karangsong

Alas Mangrove Karangsong iku alas mangrove lan papan wisata kang kapernah ing Pasisir Karangsong, ing Désa Karangsong, Kacamatan Indramayu, Kabupatèn Indramayu.