Back

ⓘ Bamboo Airways




Bamboo Airways
                                     

ⓘ Bamboo Airways

Bamboo Airways ya iku jeneng salah sijiné maskapé pamaburan kanti biaya murah kang asalé saka Vietnam. Maskapé iki nglayani penerbangan domestik utawa internasional. Bamboo Airways wujud maskapé pertama ing Vietnam kang nggunakaké armada jinis Boeing 787-9 Dreamliner kanti jumlah kang akèh. Armada maskapé mau minangka penerbangan domestik lan internasional. The airline was established with a charter capital of US.52 million.

                                     

1. Tujuan

Ing ngisor iki ya iku papan anggegana-papan anggegana tujuan Bamboo Airways

  • Dong Hoi Papan Anggegana Dong Hoi
  • Ho Chi Minh City Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat Main Hub
  • Hai Phong Papan Anggegana Cat Bi
  • Qui Nhon Papan Anggegana Phu Cat
  • Vietnam
  • Nha Trang Papan Anggegana Cam Ranh
  • Buon Ma Thuot Papan Anggegana Buon Ma Thuot
  • Hue Papan Anggegana Phu Bai
  • Phu Quoc Papan Anggegana Duong Dong
  • Hanoi Papan Anggegana Internasional Noi Bai Hub
  • Da Nang Papan Anggegana Internasional Da Nang
  • Vinh Papan Anggegana Vinh
                                     

2. Armada

Armada Bamboo Airways per januari 2019 kasusun saka:

  • 1 Airbus A321 neo
  • 1 Airbus A319
  • 2 Airbus A320

Perusahaan iki mlebu kontrak kanggo tuku 24 Airbus A321neo lan 20 Boeing, pengiriman saka 2019-2022.