Back

ⓘ Kabupatèn Pasangkayu




Kabupatèn Pasangkayu
                                     

ⓘ Kabupatèn Pasangkayu

Kabupatèn Pasangkayu iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kulon, kutha Pasangkayu iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                     

1. Pamaréntahan

Kabupatèn Pasangkayu katata sajeroning 4 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  • Bambalamotu
  • Baras
  • Pasangkayu
  • Sarudu