Back

ⓘ Augusto De Marsanich




Augusto De Marsanich
                                     

ⓘ Augusto De Marsanich

De Marsanich lair ing Roma. Panjenenganipun mlebu ing Tentara Italia ing taun 1916 lan nyedhiyakake pendhidhikan ing Perang Dunia I. Sasampunipun dados tentara piyambakipun tumut ing politik lan gabung ing Partai Fasis Nasional wonten ing taun 1920. Dheweke dadi profesor lan nyambut gawe kanggo La Stampa.

                                     

1. Aktivitas sawise perang

De Marsanich gabung karo GSI sawisé Perang Dunia I lan minangka bagian saka tendensi sing luwih moderat karo partai. Dheweke dadi pimpinan ing taun 1950 lan ing puncak kepemimpinan, GSI dadi luwih komitmen marang arah parlemen kanggo pamarentah lan dheweke uga njaluk aliansi karo pihak liya, kalebu Demokrat Kristen, Partai Liberal Italia lan Partai Nasional Monarki. Ing upaya kanggo mbentuk front anti komunisme, dheweke kecewa dening para loyalis fascist garis keras kaya ta Giorgio Almirante. Kapasitasé minangka pimpinan GSI De Marsanich uga njabat minangka pimpinan papat Gerakan Sosial Eropa ESM, bebarengan karo Per Engdahl, Maurice Bardèche lan Karl-Heinz Priester.

Piyambakipun dados pamimpin dening moderat Arturo Michelini ing taun 1954, sanajan piyambakipun tetep dados tokoh GSI utami minangka sekretaris nasional. lan kapilih maneh dadi Dewan Perwakilan Italia taun 1953 lan Senat Italia taun 1968. De Marsanich ugi mboten sukses dados Presiden Italia ing taun 1964. Wonten ing taun 1971, veteran De Marsanich dipunangkat dados Presiden MSI, sadèrèngipun dados Wakil Présidhèn nalika taun 1955.

                                     
  • 1947  15 January 1950 Kang sadurungé Giacinto Trevisonno Kang sawisé Augusto De Marsanich Member of the European Parliament for Southern Italy Linggih 17 July