Back

ⓘ Dictionary of American Naval Fighting Ships




Dictionary of American Naval Fighting Ships
                                     

ⓘ Dictionary of American Naval Fighting Ships

Dictionary of American Naval Fighting Ships iku buku réferensi resmi kang ngemu katerangan bab prau-prau kang dianggo Wadya Sagara Amérikah Sarékat.

Dhasar panulising buku iki kawitané mung macak prau-prau Wadya Sagara Amérikah Sarékat kang wis dijenengi lan dikepyakaké. Yèn ana prau tanpa jeneng, prauné ora kapacak ing buku iki. Mangokoa, DANFS lan kaca-kacané ing Internèt uga macak apéndhik bab prau-prau cilik, sajarah prau-prau Wadya Sagara Konfédherasi, lan manéka éséi babagan prau-prau wadya sagara.