Back

ⓘ Tionas, Timor Tengah Kidul




                                     

ⓘ Tionas, Timor Tengah Kidul

Tionas iku kacamatan ing Kabupatèn Timor Tengah Selatan Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupatèn Timor Tengah Selatan

                                     
  • Kabupatèn Timor Tengah Kidul iku kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Soe iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : - - - lan liya - liyané