Back

ⓘ True Grit (filem 2010)




                                     

ⓘ True Grit (filem 2010)

True Grit yaiku film drama Amerika taun 2010 sing diarahake dening Joel Coen lan Ethan Coen lan diprodhuksi dening Joel Coen Ethan Coen lan Scott Rudin. Tulisan iki ditulis dening Joel Coen lan Ethan Coen adhedhasar buku True Grit dening Charles Portis. Dibintangi oleh Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Hailee Steinfeld lan Barry Pepper.

Film True Grit dirilis ing Amerika Serikat tanggal 22 Desember 2010 lan ditayangke ing Festival Film Internasional Berlin tanggal 10 Februari 2011. Film iki ditampa kanthi positif saka juru kritik.

                                     

1. Juru Paraga

  • Josh Brolin Minagka Tom Chaney
  • Hailee Steinfeld Minagka Mattie Ross
  • Elizabeth Marvel lan Ruth Morris Minagka Mattie Ross tua
  • Jeff Bridges Minagka Deputi Reuben J. "Rooster" Cogburn
  • Matt Damon Minagka Texas Ranger LaBoeuf
  • J. K. Simmons Minagka Pengacara J. Noble Daggett
  • Jake Walker Minagka Hakim Isaac Parker
  • Domhnall Gleeson Minagka Moon
  • James Brolin Minagka Frank James
  • Bruce Green Minagka Harold Parmalee
  • Don Pirl Minagka Cole Younger
  • Barry Pepper Minagka Ned "Lucky" Pepper
  • Paul Rae Minagka Emmett Quincy
  • Roy Lee Jones Minagka Yarnell Poindexter
  • Nicholas Sadler Minagka Sullivan
  • Leon Russom Minagka sherif
  • Ed Lee Corbin Minagka Dr. Forrester
  • Jarlath Conroy Minagka pengurus makam
  • Dakin Matthews Minagka Kolonel Stonehill
                                     

2. Tanggepane juru kritik

Film True Grit nampa komentar positif saka juru kritik. Adhedhasar Tomat Rotten, film kasebut nduweni rating 95%, miturut 266 review, kanthi rating rata-rata 8.3 / 10. Adhedhasar Metacritic, film iki nduweni skor 80 saka 100, adhedhasar 41 kritik, nuduhake "review apik". Adhedhasar CinemaScore, film iki nemu nilai "B +" saka pamirsa film kanggo skala A + nganti F.

                                     
  • 2010 - 12 - 10. Tapley, Kristopher 2010 - 12 - 22 TECH SUPPORT INTERVIEW: True Grit cinematographer Roger Deakins InContention.com. Dibukak ing 2010 - 12 - 30