Back

ⓘ Prince of Persia: The Sands of Time




                                     

ⓘ Prince of Persia: The Sands of Time

Pangeran Persia: Sands of Time yaiku film fantasi kang dirilis ing taun 2010, lan disusun dening Jordan Mechner, Boaz Yakin, Doug Miro, lan Carlo Bernard; katuntun dening Mike Newell ; diprodhuksi dening Jerry Bruckheimer lan disebaraké déning Walt Disney Pictures. Film iki ngrampungake game video 2003 saka jeneng sing padha, dikembangake lan dirilis dening Ubisoft Montreal.

Juru paraga ing film iki yaiku Jake Gyllenhaal minangka Pangeran Dastan, Gemma Arterton minangka Putri Tamina, Ben Kingsley minangka Nizam, lan Alfred Molina minangka Sheik Amar.

Film kasebut nduweni jeneng sing padha karo video game Prince of Persia: Sands of Time, unsur Pangeran Persia: Wonten ing Warrior lan Pangeran Persia: The Two Thrones, kalih video game ing sangandhaping gelar Pangeran Persia, ugi gabung. film iki uga nduweni penilaian apik seka juru kritik.

                                     

1. Juru paraga

  • Richard Coyle Minangka Tus
  • Reece Ritchie Minangka Bis
  • Ronald Pickup Minangka King Sharaman
  • Jake Gyllenhaal Minangka Pangeran Dastan
  • Toby Kebbell Minangka Garsiv
  • Gemma Arterton Minangka Putri Tamina
  • William Foster Minangka Dastan enom
  • Steve Toussaint Minangka Seso
  • Alfred Molina Minangka Sheik Amar
  • Gísli Örn Gardarsson Minangka Zolm
  • Ben Kingsley Minangka Nizam
                                     

2. Pranala njaba

  • Prince of Persia: The Sands of Time ing AllMovie
  • Prince of Persia: The Sands of Time ing Metacritic
  • Prince of Persia: The Sands of Time ing Rotten Tomatoes
                                     
  • pikolèhan 433 yuta ing saindenging donya, ngalahaké pikolèhané Prince of Persia The Sands of Time minangka filem kang nampa pikolèhan kang paling dhuwur ing