Back

ⓘ Flipped (filem)




                                     

ⓘ Flipped (filem)

Flipped iku film komedi romantis kang di sutraradani dening Rob Reiner. Flipped iku minangka adaptasi novel "Flipped" Wendelin Van Draanen. Novel iki diterbitake lan didol ing Amerika Serikat tanggal 6 Agustus 2010, lan banjur diterbitake ing publik tanggal 27 Agustus.

Ing film iki, Callan McAuliffe dadi juru paraga Bryce Loski, lan Madeline Carroll dadi juru paraga minangka Julianna Baker. Aidan Quinn lan Penelope Ann Miller minangka wong tuwané Juli, Kevin Weisman mainaké pamane Juli sing cacat mental, lan Shane Herper lan Michael Bolten minangka rong sedulur nalika Juli. Anthony Edwards lan Rebecca De Morney minangka wong tuwané Bryce, lan John Mahoney minangka kakekné.

                                     

1. Juru Paraga

  • Madeline Carroll minangka Julianna "July" Baker
  • Morgan Lily minangka Juli cilik
  • Callan McAuliffe minangka Bryce Loski
  • Ryan Ketzner minangka Bryce sethitik
  • John Mahoney minangka Chet Duncan
  • Aidan Quinn minangka Richard Baker
  • Penelope Ann Miller minangka Trina Baker
  • Anthony Edwards minangka Steven Loski
  • Cody Horn minangka Lynetta Loski
  • Gillian Pfaff minangka Lynetta cilik
  • Rebecca De Mornay minangka Patsy Loski
  • Kevin Weisman minangka Daniel Baker
  • Michael Christopher Bolten minangka Mark Baker
  • Ashley Taylor minangka Sherri Stalls
  • Israel Broussard minangka Garrett
  • Shane Harper minangka Matt Baker
  • Jake Reiner minangka Skyler
  • Stefanie Scott minangka Dana Tressler
  • Matthew Gold minangka Eddie Trulock
                                     

2. Tanggepane Juru kritik

Film iki uga akeh komentar positife. Ing koleksi review Rotten Tomat, film iki nglumpukake rating 57% utawa 6.0 / 10 adhedhasar 67 ulasan. Ing Metacritic, film nandhani rating 45/100, nuduhake kategori "rata-rata".

                                     
  • Family Cop Out 2010 The Losers 2010 DP Dark Castle Entertainment Flipped 2010 Return to Castle Wolfenstein 2010 Darksiders 2010, dengan Dark