Back

ⓘ The Adjustment Bureau




                                     

ⓘ The Adjustment Bureau

The Adjustment Bureau minangka film thriller fiksi ilmiah romantis Amerika sing dirilis taun 2011. lan adhedhasar crita cekak dening Philip K. Dick, Tim Penyesuaian ". Film kasebut ditulis lan disutradarani dening George Nolfi, digawé dening Chris Moore lan sing dadi juru paragane yaiku Matt Damon lan Emily Blunt. Aktor liyane kalebu Anthony Mackie, John Slattery, Michael Kelly, lan Terence Stamp. Film kasebut nyritakake crita saka wong nom-noman sing nemokake yen acara kasempatan ing uripé dikontrol dening jaringan intelijen majeng. Sawise acara sing ora direncanakake dening controller iku.

Film iki dirilis tanggal 3 April 2011. Film kasebut ditayangkan ing Theatre Ziegfeld tanggal 14 Februari 2011, lan ditampa kanthi komentar apik saka juru kritik kang muji Damon lan cocog karo Blunt. Film iki entuk $ 127 yuta, nalika anggaran gawene mung $ 50 yuta.

                                     

1. Cast

  • Emily Blunt minangka Elise Sellas
  • Anthony Ruivivar minangka McCrady
  • Michael Kelly minangka Charlie Traynor
  • John Slattery as Richardson
  • Anthony Mackie minangka Harry Mitchell
  • Matt Damon minangka David Norris
  • Donnie Keshawarz minangka Donaldson
  • Terence Stamp minangka Thompson, Kepala Biro.

Madeleine Albright, Jon Stewart, Chuck Scarborough, James Carville, Mary Matalin, Betty Liu, Jesse Jackson, Wolf Blitzer, lan Michael Bloomberg ana ing film iki.

                                     

2. Pranala njaba

  • The Adjustment Bureau ing Metacritic
  • The Adjustment Bureau at AllMovie
  • Biro Penyesuaian
  • Adjustment Bureau Lawsuit - Media Hak Capital Fires Back with Own Court Tindakan ing Deadline
  • Biro Penyesuaian ing Nomer
  • Inggris