Back

ⓘ The Hangover Part III




                                     

ⓘ The Hangover Part III

The Hangover Part III nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013 déning Legendary Pictures. Juru dum filem punika kapasrahaken dhumateng Warner Bros. Pictures. Filem punika kalajengan saking filem sadèrèngipun, The Hangover Part II lan filem kaping tiga ugi pungkasan ing salebetipun seri film The Hangover. Para juru paraga ingkang kapracaya maragani filem punika antawisipun Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, Heather Graham, Jeffrey Tambor, Justin Bartha, lan John Goodman. Todd Phillips kadhapuk ngarahaken filem punika, ngrangkep minangka panganggit skénario ingkang kaserat piyambak, sesarengan kaliyan Craig Mazin. The Hangover Part III kababar ing surya 23 Mei 2013. The Hangover Part III kasil ngempalaken arta dumugi 0 yuta.

                                     

1. Pambabaran

Ing wulan Mei 2013, Warner Bros. netepaken titi wanci pambabaran The Hangover Part III nggih punika dinten Kemis, 23 Mei, sedinten sadèrèngipun Universal Pictures mbabar Fast & Furious 6, kagem ngginaaken arus pamirsa pungkasan peken ing Dinten Pèngetan Amérikah Sarékat. The Hangover Part III kagiyaraken kaping pisanipun ing surya 20 Mei 2013 wonten Westwood Village Theater Los Angeles, California.

                                     

2. Pranala njawi

  • The Hangover Part III ing Rotten Tomatoes
  • The Hangover Part III ing Internet Movie Database
  • The Hangover Part III ing Metacritic
  • The Hangover Part III ing Box Office Mojo
  • Situs jaringan resmi