Back

ⓘ Letters to Juliet (filem 2010)




                                     

ⓘ Letters to Juliet (filem 2010)

Letters to Juliet ya iku filem komedi-omantis saka Amérika taun 2010 ding dibintangi déning Amanda Seyfried, Christopher Egan, Gael Garcia Bernal, Vanessa Redgrave, lan Fanco Nero. Filem kasebut disutradarani déning Gary Winick. Filem iki dirilis sacara teatrikal ing Amérika Lor ing tanggal 14 Mei 2010. Ide kanggo filem iki ya iku inspirasi saka buku non-fiksi taun 2006 kanthi irah-irahan Letters to Juliet déning Lise Friedman lan Ceil Friedman.

                                     

1. Paraga

  • Stefano Guerrini minangka Lorenzo III
  • Amanda Seyfried minangka Sophie Hal
  • Luisa Ranieri minangka Isabella
  • Marina Massironi minangka Francesca
  • Franco Nero minangka Lorenzo Bartolini
  • Christopher Egan minangka Charlie Wyman
  • Gael García Bernal minangka Victor
  • Fabio Testi minangka Count Lorenzo.
  • Vanessa Redgrave minangka Claire Smith-Wyman.
  • Ashley Lilley minangka Patricia
  • Daniel Baldock minangka Lorenzo Jr.
  • Luisa De Santis minangka Angelina, ibuné Isabella.
  • Oliver Platt minangka Bobby
  • Milena Vukotic minangka Maria
  • Lidia Biondi minangka Donatella
                                     

2. Rilis

Letters to Juliet nyithak untung domèstik $ 53.032.453 lan $ 79.181.750 ing donya. Filem iki mapan ing nomer telu sawisé Iron Man lan Robin Hood ing akhir minggu kapindo. Lan dikalahaké déning Shrek Forever After ing minggu sakbanjuré.

                                     

3. Soundtrack

  • "Verona" - Andy Georges
  • "Chianti Country"
  • "Per Avere Te" - Franco Morselli
  • "Sono Bugiarda Im A Liar" - Caterina Caselli
  • "Per Dimenticare" - Zero Assoluto
  • What If - Colbie Caillat
  • "Un Giorno Così" - 883
  • You Got Me - Colbie Caillat
  • Love Story - Taylor Swift
  • Quando, Quando, Quando - Laura Jane minangka Lisa Jane lan Chris Mann
  • "Sospesa" - Malika Ayane lan Pacifico
  • "Guarda Che Luna" - Fred Buscaglione
  • "Variation On A Theme By Mozart" - saka The Magic Flute, Opus 9
                                     

4. Pranala njaba

  • Situs jaringan resmi
  • Letters to Juliet ing AllMovie
  • Letters to Juliet ing Internet Movie Database
  • Letters to Juliet ing Rotten Tomatoes
  • Juliet Club, Club di Giulietta, Kota Verona, situs web