Back

ⓘ About Cherry




                                     

ⓘ About Cherry

About Cherry nggih punika filem drama saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Stephen Elliott, daos pakaryan wiwitan minanga sutradhara. Piyambakipun ugi ingkang nyerat skénario kagem filem punika sesarengan Loreiei Lee. Juru damel kaayahi déning Gordon Bijelonic, Elizabeth Destro, Chris Kientz, lan Jordan Kessier. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Ashley Hinshaw, James Franco, Heather Graham, lan Dev Patel. Pandamelan filem punika dipuncakaken wonten San Francisco. About Cherry katepangaken kaping pisan nalika adicara Berlin International Film Festival 2012.

                                     

1. Juru paraga

  • Vincent Palo minangka Paco
  • Diane Farr minangka Jillian
  • Ashley Hinshaw minangka Angelina / Cherry
  • Ernest Waddell minangka Vaughn
  • Lili Taylor minangka Phyllis
  • Maya Raines minangka Jojo
  • Megan Boone minangka Jake
  • Heather Graham minangka Margaret
  • Dev Patel minangka Andrew
  • Jonny Weston minangka Bobby
  • James Franco minangka Francis
  • Sensi Pearl minangka Vikki