Back

ⓘ At Any Price (film)




                                     

ⓘ At Any Price (film)

At Any Price nggih punika filem drama saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Ramin Bahrani. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario, At Any Price kapilih ndhèrèk pasanggiri wonten Golden Lion ing Festival Film Venice ke-69, Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Zac Efron, Denis Quaid, Heather Graham, Clancy Brown, lan sanèsipun. Sony Pictures Classics numbas hak pangeduman filem punika lajeng mbabar ing taun 2013.

                                     

1. Juru paraga

  • Red West minangka Cliff Whipple
  • Clancy Brown minangka Jim Johnson
  • Maika Monroe minangka Cadence Farrow
  • Dennis Quaid minangka Henry Whipple
  • Chelcie Ross minangka Byron
  • Sophie Curtis minangka Aubrey
  • Ben Marten minangka Brad Johnson
  • Zac Efron minangka Dean Whipple
  • Kim Dickens minangka Irene Whipple
  • Heather Graham minangka Meredith Crown