Back

ⓘ Nusa Tenggara Kulon




                                               

Seteluk, Sumbawa Kulon

Seteluk iku kecamatan ing Kabupaten Sumbawa Barat propinsi Nusa Tenggara Barat. Kabupaten Sumbawa Barat

                                               

Taliwang, Sumbawa Kulon

Taliwang iku kecamatan ing Kabupaten Sumbawa Barat propinsi Nusa Tenggara Barat. Kabupaten Sumbawa Barat

                                               

Jereweh, Sumbawa Kulon

Jereweh iku kecamatan ing Kabupaten Sumbawa Barat propinsi Nusa Tenggara Barat. Kabupaten Sumbawa Barat

                                               

Brang Rea, Sumbawa Kulon

Brang Rea iku kecamatan ing Kabupaten Sumbawa Barat propinsi Nusa Tenggara Barat. Kabupaten Sumbawa Barat

                                               

Praya Kulon, Lombok Tengah

Praya Barat iku kecamatan ing Kabupaten Lombok Tengah propinsi Nusa Tenggara Barat. Kabupaten Lombok Tengah

Nusa Tenggara Kulon
                                     

ⓘ Nusa Tenggara Kulon

Provinsi Nusa Tenggara Kulon utawa Nusa Tenggara Barat ing basa Indonésia, iku provinsi ing Indonésia. Provinsi iki katata sajeroning 7 kabupatèn lan 2 kutha, Kutha krajané yaiku Mataram.

                                     

1. Daerah Tingkat II

  • Kabupatèn Lombok Wétan
  • Kabupatèn Bima
  • Kabupatèn Lombok Tengah
  • Kabupatèn Sumbawa Kulon
  • Kutha Mataram
  • Kabupatèn Dompu
  • Kabupatèn Lombok Kulon
  • Kabupatèn Sumbawa
  • Kutha Bima
                                     
  • déning rong laladan administratif: Provinsi Nusa Tenggara Kulon lan Nusa Tenggara Wétan. Pulo Bali Pulo Nusa Penida Pulo Lombok Pulo Sumbawa Pulo Sangeang
  • Nusa Tenggara bisa ateges: Kapuloan Nusa Tenggara Kapuloan Sundha Cilik Provinsi Nusa Tenggara Kulon Provinsi Nusa Tenggara Wétan
  • Provinsi Nusa Tenggara Wétan basa Indonésia: Provinsi Nusa Tenggara Wétan iku katata sajeroning 18 kabupatèn lan 1 kutha, Kutha krajané yaiku Kupang
  • Kabupatèn Lombok Kulon basa Indonésia: Kabupatèn Lombok Barat iku kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Kulon kutha Gerung iku kutha krajan kabupatèné
  • Lembar iku kacamatan ing Kabupatèn Lombok Kulon provinsi Nusa Tenggara Kulon Indonésia. Kabupatèn Lombok Kulon
  • Kutha Mataram iku kutha krajan provinsi Nusa Tenggara Kulon kutha gedhé liyané ing provinsi iki yaiku Bima. Jembar wewengkon kutha Mataram - - - km²
  • Kutha Bima iku kutha ing provinsi Nusa Tenggara Kulon kutha liyané yaiku Mataram. Jembar wewengkon Kutha iki - - - km² utawa - - - hèktar. - - - Lintang
  • Pantar Kulon cara Indonésia: Pantar Barat iku kecamatan ing Kabupatèn Alor Provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia. Cithakan: Kacamatan Pantar Kulon Kabupatèn
  • Alor Kidul Kulon cara Indonésia: Alor Kidul - kulon iku kacamatan ing Kabupatèn Alor Provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia. Cithakan: Kacamatan Alor
  • Kabupatèn Sumbawa iku kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Kulon kutha Sumbawa Besar iku kutha krajan kabupatèné, kutha - kutha liyané : lan liya - yane
  • Kulon cara Indonésia: Alor Barat Laut iku kacamatan ing Kabupatèn Alor Provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia. Cithakan: Kacamatan Alor Lor Kulon Kabupatèn