Back

ⓘ Smurfs: The Lost Village




                                     

ⓘ Smurfs: The Lost Village

Smurfs: The Lost Village yaiku filem animasi 3D Animation Adventure - filem komedi Amerika Serikat ing wiiwt tayang ing 2017. Film kasebut disutradrani dening Sony Pictures Animation lan dianimasike dening Sony Pictures Imageworks. Crita iki adhedhasar seri komik The Smurfs digawé dening Peyo lan adhedhasar film sadurunge. Ditulis dening Stacey Harman lan Pamela Ribon, lan disutradarai dening Kelly Asbury.

Filem kasebut diputer dening Demi Lovato minangka Smurfette, Mandy Patinkin minangka Smurf Papa, Joe Manganiello minangka Hefty Smurf, Jack McBrayer minangka Smurf Clumsy, Danny Pudi minangka Brainy Smurf lan Rainn Wilson minangka Gargamel. Filem iki dirilis tanggal 28 Maret 2017 ing Indonesia lan 7 April 2017 ing Amerika Serikat.

                                     

1. Paraga

  • Joe Manganiello minangka Hefty Smurf
  • Demi Lovato minangka Smurfette
  • Meghan Trainor minangka SmurfMelody
  • Kelly Asbury minangka Nosy Smurf
  • Jack McBrayer minangka Smurf Clumsy
  • Julia Roberts minangka SmurfWillow
  • Jake Johnson minangka Grouchy Smurf
  • Michelle Rodriguez minangka SmurfStorm
  • Jeff Dunham minangka Smurf Farmer
  • Danny Pudi minangka Brainy Smurf
  • Gabriel Iglesias minangka Jokey Smurf
  • Tituss Burgess as Smurf Vanity
  • Rainn Wilson minangka Gargamel
  • Gordon Ramsay minangka Baker Smurf
  • Ariel Winter minangka SmurfLily
  • Ellie Kemper minangka Smurf Blossom
  • Wolfgang Puck minangka Chef Smurf
  • Mandy Patinkin minangka Papa Smurf
                                     

2. Tanggepan juru kritik

Film kasebut ditampa kanthi ulasan apik saka juru kritik. Saka Rotten Tomat, film nduweni rating 38%, miturut 73 review, kanthi rating rata-rata 4.7 / 10. Saka Metacritic, fileme iki nandhakake skor 40 saka 100, adhedhasar 25 kritik. Saka CinemaScore, film iki pikantuk nilai "A" saka panonton film kanggo ukuran A + dadi F.

                                     

3. Box office

Film iki ningkat nganti $ 33.633.759 US $ 447.6 milyar ing Amerika lan $ 100.939.340 Rp 1.3 triliun ing negara liya. Total revenue saka film iki nganti $ 134.573.099 Rp. 1.7 triliun, ngluwihi anggaran produksi film $ 60 yuta Rp 798.5 miliar.