Back

ⓘ Just Go with It




                                     

ⓘ Just Go with It

Just Go with It nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi romantis saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaaarahaken déning Dennis Dugan. Skénario kagem filem punika kaserat déning Allan Loeb sesarengan kaliyan TImothy Dowling. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Jack Giarraputo, Adam Sandler, lan Heather Parry. Wondéné tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Rupert Gregson-Williams, sinematografi dipuncakaken déning Theo van de Sande. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Adam Sandler lan Jennifer Aniston. Columbia Pictures mbabar filem punika kagem pamirsa Amérikah Sarékat ing surya 11 Februari 2011."

                                     

1. Pranala njawi

  • Situs jaringan resmi
  • Just Go with It ing Internet Movie Database
  • Just Go with It ing Box Office Mojo
  • Just Go with It ing AllMovie
  • Just Go with It ing Rotten Tomatoes
  • Just Go with It at Metacritic