Back

ⓘ Situs Citaman




                                     

ⓘ Situs Citaman

Situs Citaman yaiku salah sawijning situs tinggalan sejarah. Situs iki mapan ana Desa Sukasari, Kecamatan Pulosari, Kabupaten Pandeglang, Provinsi Banten. Situs iki mapan ana ereng-ereng gunung Pulosari, ingkang ndadekake tambah endahing sesawangan kang bisa disawang nalika tumuju ana situs iki. Gunung Pulosari dadi sawijing bukti Maulana Hasanuddin nakhlukake Kerajaan Banten Girang.