Back

ⓘ Southampton F.C.




Southampton F.C.
                                     

ⓘ Southampton F.C.

Southampton Football Club yaiku salah sawijining klub bal-balan kang mapan ana pesisir kidul Inggris. Saiki Southampton wis nglakoni 18 mangsa Liga Inggris kaetung saka taun 2005, klub iki wis main ana ing telung dhivisi, naté mlorod dhivisi kaping pindho, lan munggah dhivisi kaping pindho.Soton naté rélegasi ing kandhangé lawas yaiku Stadhion The Dèll kang dianggo lawasé 113 taun sajroning main ing limang dhivisi. Jeneng Saint Marys kajupuk saka gereja ing kutha Southampton, nalika klub diadegaké ing taun 1855 minangka klub Inggris kang isine pemain-pemain enom. Ing taun 1888, Southampton kasil menangaké piala kang kapisan kanggo klub banjur dumadi Sanit Marys F.C. lan suwé-suwé diparabi The Saints.

                                     
  • panjenengané main kanggo skuat Southampton Youth lan ngeteraké Southampton ing Final FA Youth ngadepi Ipswich Town F.C Panjenengané dadi juru main paling
  • CS1 dandani: Basa ora kaweruhan link In Profile: Cuco Martina Southampton F.C 7 July 2015. Dibukak ing 31 January 2018. Derwin Martina: York City
  • Aston Villa mbayar Lille 9m kanggo nekakaké Gueye, kang wektu iku Southampton uga kepincut karo jasa dweweke, lan dhèwèké mlebu kanggo klub ing 10
  • player profile Tottenham Hotspur F.C Dibukak ing 16 January 2018. Celtic s Victor Wanyama has joined Southampton say Kenyans BBC Sport. 11 July
  • Primer Inggris Liverpool. Sawisé nudohaké permainan kang apik ing klub Southampton sesuwéné mangsa 2010 1011, Oxlade - Chamberlain pindhah menyang Arsenal
  • Bundesliga Austria lan Piala Austria ing 2014, Mané pindhah dhateng klub Southampton Wonten ing taun 2014 - 2015, Mané ndamel rekor enggal minangka panyithak
  • Wayne Michael Bridge lair ing Southampton Inggris, 5 Agustus 1980 umur 40 taun ya iku salahsijiné mantan juru main bal - balan profèsional teka Inggris
  • 1876 1902 Middlesbrough F.C Dibukak ing 12 Juni 2013. Club History Early Years: 1903 - World War II Middlesbrough F.C Dibukak ing 12 Juni 2013
  • KS Teuta KF Tirana KS Vllaznia Chicago Fire C D. Chivas USA Columbus Crew Colorado Rapids D. C United F.C Dallas Kansas City Wizards Los Angeles Galaxy
  • tekan taun 2015. Sadurungè menyang Tottenham Bale mèlu 45 maèn karo Southampton lan limang gol, lan mbantu klub menyang Championship play - off ing akir
  • minangka pengganti Darron Gibson ing tetandhingan imbang 1 - 1 mungsuh Southampton ing Goodison Park. Ing dina akhir mangsa Liga Premier, sasampunipun ngganteni