Back

ⓘ Abung Kidul, Lampung Lor




                                     

ⓘ Abung Kidul, Lampung Lor

Abung Kidul basa Indonésia: Abung Selatan, iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Lor provinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Lor