Back

ⓘ P.G. Wodehouse




P.G. Wodehouse
                                     

ⓘ P.G. Wodehouse

Sir Pelham Grenville Wodehouse utawa P.G. Wodehouse ya iku panitra lan satiris kang lair ing Guildford, Surrey, Inggris tanggal 15 Oktober 1881. Dhèwèké tilar donya ing Southampton, New York, Amérikah Sarékat tanggal 14 Fèbruari 1975 nalika umur 93 taun.

                                     

1. Pranala jaba

  • P.G. Wodehouse ing Situs Curlie.
  • Cipta Ripta P.G. Wodehouse ing Situs LibriVox.
  • Cipta Ripta P.G. Wodehouse ing Situs Project Gutenberg.
  • Official Website P.G. Wodehouse.
  • Bebadan The Wodehouse.
  • Cipta Ripta P.G. Wodehouse ing Situs One More Library.
  • Cipta Ripta P.G. Wodehouse ing Situs Internet Archive.
  • Bebadan The Wodehouse Amérikah Sarékat.