Back

ⓘ USS Mullany (DD-528)




USS Mullany (DD-528)
                                     

ⓘ USS Mullany (DD-528)

USS Mullany yaiku prau panumpes klas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 15 Januari 1942 ing San Francisco, California dening Bethlehem Shipbuilding Corporation. Prau kasebut dijenengi saka Laksamana Mudha James Robert Madison Mullany. Prau iki lolos perang, lan kabungkar rikala 1 November 2001.

                                     

1. Réferensi

  • Artikel iki ngemu tulisan saka Dictionary of American Naval Fighting Ships basa Jawa: Bausastra Prau Perang Wadya Sagara Amérikah kang wis kalebu ing dhomain publik. Isèn-isèné bisa tinemu ing kéné.