Back

ⓘ Laffa




Laffa
                                     

ⓘ Laffa

Laffa, uga ditepungi minangka lafa, iku olahan roti saka Israel asale saka Yahudi Irak sing paling kerep digunakake kanggo nggawé roti isi kaya ta falafel lan Shawarma, kanggo cocolan ing hummus, matbucha lan cocolan liyane, utawa karo shakshouka, lan liyane pasugatan. Iki uga roti tradisional sing digunakake ing sabich, sandwich terong Israel.

                                     
  • Taboon roti Arab: خبز طابون khubz tabun utawa laffa Arab: لفة minangka salah sawijining olahan jinis roti lapis Levantine. Biasane dipanggang