Back

ⓘ Cocido




Cocido
                                     

ⓘ Cocido

Cocido or cozido) ya iku sop tradisional kang dipangan dadi mangan utama ing Spain, Portugal, Brazil lan tlatah Hispanophone uga wewengkon Lusophone.