Back

ⓘ Ginataang hipon




Ginataang hipon
                                     

ⓘ Ginataang hipon

Ginataang hipon yaiku sup panganan laut Filipina sing digawe saka urang lan santen lan rempah-rempah. Beda karo jinis ginataan liyane, amarga ora nggunakake janganan. Yaiku jinising ginatan. Varian sajian kalebu ginataang curacha lan ginataang sugpo, sing nggunakake kepiting spanner lan urang minangka ganti urang.

                                     
  • Dibukak ing 19 April 2019. Ginataang Langka at Hipon Recipe Casa Baluarte Filipino Recipes. Dibukak ing 19 April 2019. Ginataang Langka Filipino Style