Back

ⓘ Fajita




Fajita
                                     

ⓘ Fajita

Fajita ing masakan Tex- Mexico lan Meksiko yaiku daging panggang sing biasane disajikake minangka taco ing glepung utawa jagung. Tembung kasebut asliné diarani steak rok, rajangan daging sapi sing pisanan digunakake ing sajian. Daging populer sing digunakake kalebu daging pitik lan daging sapi liyane, uga jangan tinimbang daging. Ing restoran, daging biasane dimasak nganggo bawang lan lada. Bumbu sing populer kalebu salad apu, krim sing asem, guacamole, salsa, pico de gallo, keju abon, kacang-kacangan refried, lan tomat sing diced. Arrachera minangka varian sajian Meksiko sisih lor.

                                     
  • chalupa, elote, tlayudas, cemita, pambazo, empanada, nachos, chilaquiles, fajita lan tortas, uga woh - wohan seger, sayuran, omben - omben lan sup kayata menudo