Back

ⓘ Hangwa




Hangwa
                                     

ⓘ Hangwa

Hangwa minangka istilah umum kanggo gula tradisional Korea. Kanthi tteok, hangwa dadi kategori panganan legi ing masakan Korea. Maneka warna hangwa wis digunakake ing upacara adat kaya ta jerye lan hollye. Ing Korea kidul modern, hangwa uga kasedhiya ing kopi lan omah teh.

Bahan baku hangwa kalebu glepung gandum, woh-wohan lan oyot, bahan-bahan manis kaya ta madu lan yeot, lan rempah-rempah kaya ta kayu manis lan jahe.

                                     
  • Gangjeong 강정 ya iku jinis roti tradhisional kas Koréa hangwa kang digawé saka beras ketan kanthi wujud lan ukuran kang béda - béda. Gangjeong disajekake
  • Yakgwa 약과 ya iku jinis roti tradhisional kas Koréa hangwa kang digawé saka glepung gandum, madu lan lenga wijen. Roti iki lumrahé disuguhake nalika
  • Angelica gigas Dasik putih ya iku dasik kang digawé saka pati kacang. Hangwa Yakgwa Gangjeong Koo, Chun - sur 2002 Dasik: Unique Delicacy to Accompany
  • anggur Korea, kayata madu lan gula digunakake minangka pemanis Ttuk, Hangwa Kinds of Rice Cakes Korea Agro - Fisheries Trade Corporation. Dibukak
  • hari Chuseok. Notti, kue adonan saking tepung jewawut ingkang digoreng. Hangwa kue atau biskuit tradhisional khas Pyongan antawisipun: Gwajul, kue goreng
  •   Juk Guksu Dangmyeon Panganan sisihan Jajanan Cemilan Tteok Hangwa Yumilgwa  Yeot  Gangjeong  Jeonggwa  Suksilgwa  Gwapyeon Dasik
  •   Juk Guksu Dangmyeon Panganan sisihan Jajanan Cemilan Tteok Hangwa Yumilgwa  Yeot  Gangjeong  Jeonggwa  Suksilgwa  Gwapyeon Dasik
  •   Juk Guksu Dangmyeon Panganan sisihan Jajanan Cemilan Tteok Hangwa Yumilgwa  Yeot  Gangjeong  Jeonggwa  Suksilgwa  Gwapyeon Dasik
  • pokok Bap Juk Guksu Dangmyeon Panganan sisihan Pacitan Tteok Hangwa Yumilgwa  Yeot  Gangjeong  Jeonggwa  Suksilgwa  Gwapyeon Dasik
  •   Juk Guksu Dangmyeon Panganan sisihan Jajanan Cemilan Tteok Hangwa Yumilgwa  Yeot  Gangjeong  Jeonggwa  Suksilgwa  Gwapyeon Dasik
  • Yeot 엿 ya iku jinis permen lan pemanis tradhisional kas Koréa kang biyasa dilapisake ing bahan roti - roti. Yeot kira - kira wis digawé déning masarakat