Back

ⓘ Túrós csusza




Túrós csusza
                                     

ⓘ Túrós csusza

Csusza Túrós punika olahan tradisional Hungarian gurih curd keju mie panganan kang digawé karo cilik ngarep-digawe mie utawa pasta.

Biasane, mi sing digunakake kanggo sajian iki digawe saka glepung lan endhog, dicampur dadi adonan, lan dirobong nganggo rajangan cilik sing ora rata banjur digodhog ing banyu. Spaghetti, fusilli utawa busur macaroni endhog gedhe uga bisa digunakake tinimbang mie sing digawe ing omah.

Mie dimasak ing banyu uyah banjur dicampur, dicampur karo mentega, keju sing remuk biasane digawe saka susu sapi utawa wedhus, dirajang, digoreng, daging babi sing renyah, diiseni krim asem Hongaria tejföl lan asin uyah. Campuran banjur dipanaskan ing oven sawetara menit sadurunge disajikake.